Web Design o διακοσμητής του website σας | emarketers.gr

Web Design

Τι είναι το web design ;

Είναι μία έννοια που δηλώνει την εμφάνιση, δηλαδή το γραφιστικό κομμάτι κατά την κατασκευή μίας ιστοσελίδας. Πρόκειται για όλα αυτά τα οποία βλέπει ο χρήστης σε μία ιστοσελίδα και διαδρά μαζί τους. Το web design (UI) διαφέρει από τον Σχεδιασμό Site (UX) που αφορά στην λειτουργικότητα ενός website. Αντίθετα αφορά στη προβολή, στην καλαισθησία, στο interface του website. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο web designer έχει γνώσεις γραφίστα

Παρακάτω παραθέτουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε ένα ολοκληρωμένο webdesign:

Γραφιστική Σχεδίαση & Web Design

Δημιουργώντας την εικόνα

Γιατί παίζει καθοριστικό ρόλο η γραφιστική σχεδίαση στο web design;

Πολύ σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πως ένα website είναι η προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.

Εδώ παίρνει τον πρώτο ρόλο ή γραφιστική σχεδίαση του site μας δηλαδή το web design. Είναι η γραφιστική σχεδίαση του website μας .Η γραφιστική σχεδίαση κατέχει έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες που πρέπει να προσεχθούν κατά τη κατασκευή ενός site. Μαζί με τα σωστά κείμενα και τον σωστό σχεδιασμό τα αποτελέσματα του web design θα πρέπει να αναδεικνύουν την επιχείρηση.  Εμείς σας παρέχουμε γραφιστική σχεδίαση που θα αναδείξει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σωστά!.  Με το σωστό web design ο επισκέπτης αισθάνεται την αρμονία των κειμένων, των εικόνων, την ισορροπία χρωμάτων .

Σχεδίαση Icons

Τελειοποίηση του brand

icon-web-design

Πόσο σημαντικά είναι τα icons στο web design;

Η σχεδίαση icons είναι στα πλαίσια των υπηρεσιών μας ώστε να επιτευχθεί μια πλήρη προβολή εταιρικής ταυτότητας μέσω ενός website.

Η αυθεντικότητα είναι στοιχείο που οι περισσότερες επιχειρήσεις χρειάζονται, διότι μέσω αυτής χτίζεται το brand της. Η αυθεντικότητα μπορεί να επιτευχθεί μέσω του web design και συγκεκριμένα η σχεδίαση icons στοχεύει σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση. Τη πρωτοτυπία και την αυθεντικότητα. Στόχος μας είναι να κατασκευάσουμε icons για οτιδήποτε μπορεί να θέλει να οπτικοποιήσει μια επιχείρηση. Σχεδιάζουμε icons που να απορρέουν από τα χρώματα και τα σχήματα του λογοτύπου και της εταιρικής ταυτότητάς της επιχείρησης. Μοναδικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε website.

Adv Banners

Για τις διαφημιστικές καμπάνιες μας.

banner-web--design

Διαφημιστικά Banners, τελειοποιώντας το web design

Όπως και όλες οι υπηρεσίες μας στα πλαίσια του web design, έτσι και τα διαφημιστικά banners έχουν προσανατολισμό στην αυθεντικότητα, την πρωτοτυπία και την ανάδειξη του brand ή της διαφημιστικής καμπάνιας σας.

Σχεδιάζουμε διαφημιστικά banners εμπνευσμένα από την συνολική εικόνα της εκάστοτε επιχείρησης ή του προϊόντος και της υπηρεσίας που θέλετε να προωθήστε. Σκοπός είναι να υπάρχει ομοιογένεια με το γενικότερο web design του site αλλά και με τη φυσική επιχείρηση. Διαφημιστικά Banners μπορούν να σχεδιαστούν και για οποιαδήποτε καμπάνια επιθυμείτε είτε Pay-Per-Click είτε για Social Media.

Social media covers, profile και post images

Η δημόσιες σχέσεις στο διαδίκτυο

Social Media web Design

Social χωρίς web design δεν γίνεται.

Τα social media είναι ένα μέσο που οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ή θα έπρεπε να χρησιμοποιούν.

Τα social media μπορούμε να πούμε πως κατέχουν το ρόλο των δημοσίων σχέσεων για τη κάθε επιχείρηση (PR). Μέσω των social μπορεί κάποιο site να αναδειχτεί και να πολλαπλασιάσει την επισκεψιμότητα του και τις πωλήσεις του. Η εικόνα λοιπόν της κάθε επιχείρησης στα social media θα πρέπει να είναι προσεγμένη. Θα πρέπει να εκφράζει την φιλοσοφία της και να κερδίζει τον επισκέπτη. Εδώ έρχεται να πραγματοποιήσει αυτή την ανάγκη το web design. Για τον παραπάνω λόγο σχεδιάζουμε social media images με στόχο να αναδείξουμε το πρόσωπο που επιθυμεί η εκάστοτε επιχείρηση. Εμπνεόμαστε από την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης και πάντα προσανατολισμένα στο γενικό web design που έχουμε προσδώσει στο site. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη σημασία ύπαρξης αλλά και σωστής σχεδίασης των social media σε κάποιο προγραμματισμένο σεμινάριό μας.

Mockup και Mockup 3D

Ανάδειξη αυτού που ακολουθεί

mockup-web-design

Mockups η υπεραξία στο web design

Στα πλαίσια των web design υπηρεσιών μας προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργίας mockup και mockup 3D.

Τα mockup προσφέρουν μια απεικόνιση για κάποιο αντικείμενο που δεν μπορεί να φωτογραφηθεί  ή που η φωτογραφία δεν μπορεί να απόδοσή σωστά ή που μια επίπεδη εικόνα δεν είναι αρκετή να το περιγράψει. Είναι μια επαγγελματική λύση για να αναδείξουμε ότι δεν αποτυπώνονται επαρκώς με άλλο τρόπο. Mockup μπορεί να δημιουργηθεί για κάποια υπηρεσία ή για κάποιο προϊόν ακόμα και αν δεν υπάρχει ακόμα!!. Έρχεται να συμπληρώσει το web design της επιχείρησης με ιδιαίτερο και επαγγελματικό τρόπο.

Infograpics

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Infograpics η αρχιτεκτονική του web design

Τα infographic είναι ένας τρόπος οπτικοποίησης της πληροφορίας όπου εξελίσσεται ραγδαία και γίνεται όλο και πιο απαραίτητος.

Πλέον, ζώντας στη εποχή της εικόνας αλλά λαμβάνοντας υπόψη τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο των περισσότερων ανθρώπων, τα infographics έρχονται να δώσουν λύση. Τα infographic παρουσιάζουν πληροφορίες σύντομα , κατανοητά και με μορφή εικόνας και σχεδιαγράμματος και όχι τόσο του κειμένου. Στη πλευρά του web design, τα infographic βελτιώνουν την ικανότητα του ανθρώπινου οπτικού συστήματος να βλέπει πρότυπα και τάσεις.
Τα infographics είναι και ένας έξυπνος τρόπος για E-mail Marketing, ώστε να εντυπωσιάσετε σε ένα μέσω που κυριαρχεί το κείμενο.

Image processing

Επένδυση των κειμένων

image-pro-web-design

Image processing οι αυξανόμενες δυνατότητες  του web design

Από τα σημαντικότερα θέματα που πρέπει να καλύψει ένα website είναι το περιεχόμενο.

Ένα σωστό περιεχόμενο θα πρέπει να αποτελείται όχι μόνο από κείμενο αλλά και από πολυμέσα. Εδώ έρχεται να συμπληρώσει εύκολα το content η φωτογραφία. Το image processing που προσφέρουμε είναι κάτι παραπάνω από το να ενσωματωθούν σχετικές με το περιεχόμενο εικόνες από οποιαδήποτε πηγή. Image processing για εμάς, όπως και για όλες τις άλλες γραφιστικές υπηρεσίες μας, είναι η επεξεργασία φωτογραφιών και εικόνων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μοναδικές, προσανατολισμένες να εκφράσουν τον χαρακτήρα της επιχείρησης, συμβαδίζοντας με το web design γενικά της επιχείρησης.

Studio Photography

Αυθεντικότητα

studio-photography-web-design

Studio Photography το ισχυρό όπλο του web design

Με στόχο μας να δημιουργούμε ολοκληρωμένα και αυθεντικά websites περιλαμβάνουμε στις υπηρεσίες μας studio photography.

Το studio photography, είναι η σωστή και καλαίσθητη φωτογράφιση των προϊόντων μιας επιχείρησης ένα προς ένα. Σκοπός είναι να προσθέσετε στο site σας καθαρά προσωποποιημένες, δικές σας, αυθεντικές φωτογραφίες. Οι λήψεις μας είναι προσανατολισμένες στην εικόνα της εκάστοτε επιχείρησης και γενικότερα στο στήσιμο όλου του web design της. Στόχος είναι να υπάρχει ομοιομορφία και να προβάλλεται ο χαρακτήρας που επιθυμείτε.

Έλα να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο περιεχόμενο για το website σου!