Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας αναλυτικά:
Σχεδιασμός Site

Responsive Design έτσι ούτως ώστε το website σας να είναι προσβάσιμο από κάθε συσκευή Φορητό, Tablet και Mobile. Εσείς συζητάτε μαζί μας το αντικείμενό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, εμείς ερευνούμε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το καλύτερο site για την επιχείρηση σας! Εκμεταλλευόμαστε και ρυθμίζουμε design και περιεχόμενο, εφαρμόζουμε τακτικές Search Engine Optimization και εξασφαλίζουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σε όλες τις συσκευές (desktop/laptop, tablet, mobile).

web design
WebDesign

Το Web Design θα λέγαμε είναι ο διακοσμητής μας. Αν ο σχεδιασμός του ιστοτόπου είναι ο αρχιτέκτονας ή ο μηχανικός το web design αναλαμβάνει να ομορφύνει τον ιστότοπο μας.

Το Web Design περιλαμβάνει όλες εκείνες τις υπηρεσίες όπως , γραφιστική Σχεδίαση, σχεδίαση Icons, σχεδίαση Banners, Φωτογράφιση και επεξεργασία φωτογραφίας και άλλες.

Αν θέλουμε να έχουμε το ιδανικό οπτικό υλικό και ένα καλαίσθητο και πλούσιο σε εικόνες, φωτογραφίες και γραφήματα τότε αυτό το κάνει το web design.

Content Marketing

Παρουσιάστε το αντικείμενο και τα αγαθά της επιχείρησής σας, μέσω ενδιαφέροντος & SEO-friendly περιεχομένου, on-site (website copy) kai off-site. Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας σε blog & social media, χτίστε δυνατές σχέσεις με τους πελάτες σας και ενισχύστε την  επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας! Ta blog posts τροφοδοτούν τα social media, ενισχύουν το SEO και την παρουσία σας στις σελίδες της Google. Τα οργανικά ποστ στα κατάλληλα social media κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού και την προτίμησή του στο brand σας. Χρήσιμο & ψυχαγωγικό υλικό, όπως συμβουλές, άρθρα, gif, infographics & videos διαφωτίζουν το κοινό σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες σας, διασκεδάζουν και συμβάλλουν στo brand awareness και την απόκτηση πελατών.

Search Engine Optimization (SEO)

Η διαδικασία-κλειδί στην προβολή της επιχείρησής σας και της σελίδας σας στη Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Η βέλτιστη κατάταξη του site σας και των επιμέρους σελίδων του στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, εξασφαλίζει την άμεση ορατότητα της επιχείρησής σας στο κοινό και την απόκτηση υποψήφιων πελατών. Για να επιτευχθεί αυτό, πραγματοποιούμε μελέτη και επιλογή των κατάλληλων όρων αναζήτησης και λέξεων-κλειδιών. Κατόπιν, ακολουθούμε διαδικασίες copywriting & web development και προχωράμε σε παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των σχετικών αποτελεσμάτων της Google.

Για maximum απόδοση SEO και εφαρμογή συνεπή με το περιεχόμενο και τη δομή του site μας, συνίσταται η συνολική διαδικασία σχεδιασμού ιστότοπου και παράλληλη εφαρμογή SEO, εξαρχής.

Pay-Per-Click (PPC) Advertising – Καμπάνιες Google AdWords

Μία από τις βασικότερες (αν όχι η βασικότερη) μορφές διαφήμισης στο διαδίκτυο. Προβάλλετε την επιχείρηση σας μέσω της μεγαλύτερης και δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης παγκοσμίως!

Σχεδιάζουμε και ρυθμίζουμε για εσάς Διαφημιστικές Καμπάνιες κειμένου και εικόνας, οι οποίες προβάλλονται στο Δίκτυο της Google και των συνεργατών της. Πραγματοποιούμε έρευνα και βελτιστοποίηση παραγόντων που συντελούν στην επιτυχία των καμπανιών σας, μέσα από τακτικές Search Engine Optimization, Landing Pages Development και παρακολούθηση δεδομένων Google Analytics.

Social Media Handling & Marketing

Ελάτε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καλύτερα κοινωνικά κανάλια για τις ανάγκες της επιχείρησής σας! Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν καταλάβει το διαδίκτυο και ο κόσμος τα προτιμά και συνδέεται σε αυτά ολοένα και περισσότερο.

Ποιο είναι όμως το καλύτερο για εσάς; Ποιο είναι το μέσο που αφορά και συγκεντρώνει περισσότερο το κοινό σας; Ποιο σας συμφέρει και σας εξυπηρετεί και πώς θα παρουσιάσετε καλύτερα το προφίλ της επιχείρησής σας σε αυτό;

Εμείς θα ανοίξουμε τους λογαριασμούς σας στα κατάλληλα social media, θα στήσουμε τα προφίλ σας με το ανάλογο οπτικό και γραπτό περιεχόμενο και θα σχεδιάσουμε στρατηγική για την τροφοδοσία του feed σας και τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες. Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της οργανικής σας παρουσίας και των ανάλογων Καμπανιών.

E-mail Marketing

Επικοινωνήστε με τους υπάρχοντες πελάτες και το υποψήφιο κοινό σας προσωπικά και άμεσα! Το e-mail marketing δίνει τη δυνατότητα μετάδοσης πλήρους μηνύματος από πλευράς επιχειρηματία, σε ένα μέσο που η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών internet χρησιμοποιεί καθημερινά.

Εμείς καταστρώνουμε για εσάς την βέλτιστη στρατηγική προσέγγισης κοινού και σχεδιάζουμε τα κατάλληλα και πιο αποδοτικά concept για κάθε σας καμπάνια ή αποστολή Newsletter!

Μπορούμε ακόμα να προετοιμάσουμε τις συνθήκες για την επόμενή σας καμπάνια και να εμπλουτίσουμε τη λίστα συνδρομητών σας, υλοποιώντας διαφημιστικές καμπάνιες συγκέντρωσης στοιχείων (Lead Generation Campaigns).

Analytics & Optimization – Ανάλυση των δεδομένων της επισκεψιμότητας μας.

Τα Analytics συγκεντρώνουν όλα τα δεδομένα που αφορούν την επισκεψιμότητα και τις πηγές της, τις πωλήσεις και την επίτευξη στόχων γενικότερα, την αφοσίωση του κοινού και την απόδοση των Καμπανιών που τρέχουμε.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα είναι απαραίτητα στο διαφημιστή για να αξιολογήσει όλες τις πτυχές της διαδικτυακής παρουσίας και διαφήμισης. Να παρατηρήσει και να εξηγήσει τη ροή και τη συμπεριφορά του κοινού και να εντοπίσει τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Έτσι, μπορεί να συμβουλεύσει σωστά τον επιχειρηματία για τις τακτικές που πρέπει να ακολουθήσει και τις απαραίτητες ενέργειες βελτιστοποίησης.

Αν δεν εφαρμόζετε την Ολοκληρωμένη Λύση, που ακολουθεί και αξιοποιεί όλες τις πτυχές του Digital Marketing στη φυσική της σύνδεση, τότε χρειάζεστε την υπηρεσία Συμβουλευτικής Analytics για χάραξη μελλοντικής στρατηγικής.

Seminars and Training Συνεχή Εξειδικευμένα Σεμινάρια και Εκπαίδευση

Στο χώρο μας παραδίδονται σεμινάρια όσων αφορά στο SEO, τα οποία μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει. Ο κύκλος σεμιναρίων χωρίζεται σε τρία μέρη και η παρακολούθησή τους μπορεί να γίνει μεμονωμένα ή και ολοκληρωμένα.

Αναλύονται θέματα που αφορούν βασικούς κανόνες και στρατηγική SEO, ενσωμάτωση keywords, διαμόρφωση περιεχομένου και links building καθώς και εργαλεία optimization.

Στόχος είναι, αν κάποιος παρακολουθήσει ολοκληρωμένο το κύκλο σεμιναρίων να είναι σε θέση να εφαρμόσει SEO στην ιστοσελίδα του ώστε να έχει υψηλή κατάταξη στην αναζήτηση της Google αλλά ακόμα και να κάνει SEO για λογαριασμό τρίτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα.


Ενδιαφέρομαι για

Σχεδιασμό SiteWeb DesignSearch Engine OptimizationContent MarketingPay-Per-Click (PPC)Social MediaE-mail MarketingAnalytics & OptimizationTraining